"Enter"a basıp içeriğe geçin

Rüyada Parmak Yemek

Rüyada parmak yemek, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir eksiği olmadığı anlamına gelmektedir. Bir başka yorum ise çok kısa sürede büyük bir maddi kazanç elde edileceği ve hayatın geri kalanının bolluk içinde geçirileceği yönündedir. Parmak yemek, kişinin dini anlamda eksiklik yaşamaya başladığı anlamına da gelmektedir. Rüya içinde parmak görmek ya da kesik parmak görmek için farklı birçok yorum bulunmaktadır.

Rüyada parmak yemek, ayrıca rüya sahibinin başarılı bir hayat geçireceği anlamındadır. Çeşitli faydasız işler nedeniyle kendini maddi zarara uğratmaya da yorumlanabilir. Ayrıca rüya sahibi bu eylem nedeniyle vicdan azabı duyacağı duyacaktır. Dini anlamda sorumlulukları yerine getirmemekten dolayı duyulan ruhsal rahatsızlıklar da gündeme gelecektir.

Rüyada Parmak Yemek

Rüyada Parmak Yemek Kendi Parmağını Yemek

Rüya içinde parmak görmek birçok farklı anlamda yorumlanabilmektedir. Bu rüyalardan en ilginci rüyada parmak yemek olarak bilinmektedir. Çünkü normalde çiğ et yemek rüya sahibinin dedikodu duyacağı anlamına gelmektedir. Kendi parmağını ya da başkasının parmağını yemek, kişinin etrafında dost görünümlü düşmanlar olduğunu anlatmaktadır. Her an hata yapmayı bekleyen kötü niyetli kişilerin fazlalığı bir diğer ifadeyle söylenebilir. Rüyada parmak şeklinde tatlı ya da yemek yediğini görmek, kişinin helal kazanç elde edeceği anlamına gelmektedir. Vezirparmağı yemek, mutlu bir başlangıç yapılacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin kazancının ve huzurunun artacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Parmak Yemek

Rüyada Kesik Parmak Görmek

Rüya sahibinin kesilmiş bir parmak görmesi, bazı arkadaşlıkların bozulacağı yönünde yorumlanmaktadır. Kesik parmak yemek ise rüya sahibinin eksikliğini çektiği bazı konularda yanlış kişilerden tavsiye alacaklarına yorulmaktadır. Bunun dışında kesik parmak görmek ve birleştirmeye çalışmak, bozulan bir işi düzeltmeye çalışmaya işarettir. Arası bozuk olan iki dostun yeniden bir araya gelmesi için uğraşılacağı kesik parmak dikmek için söylenmektedir.

Kişinin kendi parmağının koptuğunu görmesi, namazlarını ihmal etmeye başladığı anlamına gelmektedir. Ayrıca alınan bazı sorumlulukların hakkıyla yerine getirilmediği de bu rüya için ifade edilmektedir. Rüyada parmak yemek, ruhsal anlamda eksikliği çekilen bazı şeylerin doyurulması için yanlış yönlere sapılacağına alamettir. Kesik parmak görmek ya da yemek, ayrıca kötü alışkanlıklardan kurtulmaya çalışırken çekilen acılara yorulmaktadır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir