"Enter"a basıp içeriğe geçin

Rüyada Cadıdan Kaçmak

Rüyada cadıdan kaçmak, rüya sahibinin uzun süredir aklına takılan bir sorunu bulunduğuna işarettir. Yüzleşmekten korkulan ya da ertelenen birtakım sorunlar olduğu da cadıdan kaçmak rüyası için belirtilmektedir. Rüyada cadı görmek ve onun tehlikeli olduğunu fark ederek uzaklaşmaya çalışmak yanlış bir karardan dönmeye yorumlanmaktadır. Yapılan yanlış tercihlerin büyük korkulara ve sıkıntılara yol açacağı da cadıdan kaçmak için ifade edilmektedir.

Rüyada cadıdan kaçmak, bazı sıkıntıların ya da korkuların bilinçaltındaki şekli olarak da yorumlanmaktadır. Bazen kötü geçirilen bir günün ardından ya da fazla sorumluluk alınarak yetiştirilemeyeceğinden korkulan bir işten kaynaklı böyle kâbuslar görülmektedir.

rüyada cadıdan kaçmak

Rüyada Cadıdan Kaçmak, Cadı Tarafından Kovalanmak

Rüya sahibinin korktuğu ya da kaçmak zorunda kaldığı bir rüya, çoğunlukla yakında karşılaşılmak zorunda kalan bazı sorulara işarettir. Ancak bazen rüyada cadıdan ya da başka bir yaratıktan kaçmak, beklenmeyen bir tehlikeyle karşılaşılacağı anlamına gelmektedir. Rüya, samimi olmayan arkadaşlıklara, ihanete uğramaya, yanlış kararlardan dönmeye çalışmaya yorulabilir.

Rüyada cadıdan kaçmak, gerçekte sürekli hareketli bir hayata sahip olunduğuna işaret etmektedir. Riskli işler nedeniyle zaman zaman sıkıntıya düşüldüğü rüyanın bir başka yorumudur. Rüya sahibinin güvendiği tehlikeli bir kadın nedeniyle sorunlar yaşayacağı, istenmeyen sırların ortaya çıkacağı anlaşılmaktadır. Cadı ile mücadele etmek ve onu alt ettiğini görmek ise manevi sıkıntıların yakın zamanda sona ereceği anlamına gelmektedir.

rüyada cadıdan kaçmak

Rüyada Cadıdan Kaçarken Ağaca Çarpmak

Rüya içinde bir kişinin korkulan bir yaratıktan kaçması, kafasının karışıklığına işaret etmektedir. Rüyada cadıdan kaçmak ve kaçarken ağaca çarptığını görmek, bir dizi talihsizlikler silsilesiyle karşılaşılacağı anlaşılmaktadır. Yapılacak olan işlerde son derece sabırlı ve dikkatli olunmazsa hatalar neticesinde iş kayıplarına varan sıkıntılı bir döneme girileceği belirtilmektedir. Maddi anlamda yaşanan sıkıntılara çözüm ararken daha büyük problemlerle karşılaşılacağı da rüyanın yorumları arasındadır. Bir felaketten kurtulmak amacıyla yapılan yanlış seçimler hem maddi hem de manevi anlamda daha büyük sorunlar yaratacaktır.

Cadıdan kaçmak, kişinin itibarını büyük ölçüde etkileyen kötü şöhrete sebep olacak işler yapılacağı anlamına gelmektedir. Kurtulmaya çalışılan bir sorun varken başka ve daha büyük bir sorunla karşı karşıya kalınacağı rüyanın yorumlarından biridir. Görülen cadının şekli, boyutu, rüyadaki his de rüya yorumuna etki eden önemli faktörlerdir. Her bir simge kişinin bilinçaltında yer alan düşüncelere ve korkulara referanstır.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir